Story radio
Početna Celebrity 929 prikaza 16. srpnja 2019.

Renata Sopek doživjela susret s medvjedom

Instagram.

Otkrila je

Jedna od naših najpoznatijih voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek često zna podijeliti sa svojim pratiteljima i fanovima trenutke iz osobnog života. Ovog puta pokazala im je na Instagramu kako se susrela s medvjedom. Nije bila riječ o strašnom susretu u šumi, već iza ograde. Ipak, bio je to bliski susret. Na fotografiji koju je objavila atraktivna 40-godišnja voditeljica pozirala je blizu mlađeg medvjeda koji je prolazio s druge strane ograde na imanju u Korenici u Sisačko-Moslavačkoj županiji.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek)

'Bliski susreti...', napisala je u objavi i pokupila mnoštvo lajkova fanova i pratitelja, među ostalima i od pjevačice Maje Šuput. 

Podsjetimo, Renata se nedavno našla na udaru kritika njenih fanova kad je objavila na Instagramu fotografiju iz frizerskog salona na kojoj se transformirala u brinetu. 'Narasla mi je tamna kosa preko noći', napisala je, a nezadovoljni fanovi su je preklinjali da vrati svoju plavu kosu. Srećom, Renata je kasnije otkrila da je bila riječ samo o vlasulji i da se malo našalila s javnosti.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek)

Komentari