Story radio
Početna Celebrity 17705 prikaza 14. prosinca 2018.

Renata Sopek otkrila kako se nosi s boli

Instagram (Screenshot).

Domaća voditeljica i osnivačica Ultrafit portala ima svoj način

Renata Sopek voli živjeti zdravo te paziti na sebe i svoje tijelo. Ipak, ponekad je nemoguće izbjeći bol, no televizijska voditeljica i osnivačica portala UltraFit ne dopušta da joj ona stane na put pa uvijek nađe način kako je se riješiti. Također, svoje vježbe, trikove i metode za zdraviji i lakši život nerijetko dijeli s obožavateljima, a ni ovoga puta nije sakrila kako se riješava neugonih trenutaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek)

Naime, Renata se požalila na glavobolju, a za nju je našla i lijek. 'Juhicom protiv glavobolje', napisala je Renata uz fotografiju tanjura u kojem se hladila zdrava juha od povrća i sjemenki. Svojom objavom podsjetila je na važnost unošenja takvih namirnica u organizam tijekom hladnih zimskih dana i potaknula na očuvanje zdravlja i riješavanje zdravstvenih tegoba, kao i boljki koje ponekad mogu pokvariti dan.

No, to nije bio jedini lijek. 'I ostalih pet slijedova će pomoći', napisala je uz smijeh simpatična 39-godišnjakinja koja ni zimi ne voli ležati na kauču kod kuće već aktivno iskorištava svaki svoj dan.

'

Komentari