Domaća voditeljica Renata Sopeka vratila se sa svog trodnevnog putovanja u Mađarskoj gdje je vodila emisiju 'Alpe Adria Moto Insider' koja prati prvenstvo pod nazivom 'Alpe Adria International Motorcycle Championship' i na Instagramu podijelila nekoliko fotografija koje prikazuju djelić atmosfere s njezine adrenalinske pustolovine. Za Story.hr, lijepa voditeljica otkrila je sve o svom poslovnom angažmanu kao i o užicima koji iz istoga proizlaze te na koji način uspijeva održati svoju besprijekornu liniju. 

'Do sada sam bila u Slovačkoj, Poljskoj i Mađarskoj, a slijede Austrija, Njemačka i Hrvatska (Grobnik). Ustvari, sve je doživljaj jer sam prije radila na projektu vezanom uz formulu, a ovo je prvi puta da radim nešto vezano uz motore.', rekla je voditeljica. 


Čini se kako je Renata uspjela spojiti ugodno s korisnim jer osim što uživa u svome poslu, voditeljica je i strastveni ljubitelj adrenalinskih sportova, a nama je odala da je upravo to njezina ovisnost. 'Ovisnik sam o adrenalinskim izazovima tako da baš uživam! Na motoru me za potrebe snimanja vozio profesionalni vozač utrka, ali još se nisam i sama okušala iako imam veliku želju. Nadam se da ću to do kraja ovogodišnjeg prvenstva i učiniti.', kazala je. 

Budući da snimaju razglednicu grada u blizini kojeg se nalazi trkača staza, Renata je istaknula kako uvijek naprave obilazak, a do sada su imali prilike obići Bratislavu, Poznan i Sarvar. Društvo joj pritom prave zanimljivi članovi tima s kojima je Renati uvijek zabavno raditi, ali kada se radi, radi se ozbiljno. Ipak, nismo mogli ne primijetiti vitku figuru kojom je Renata plijenila pažnju na trkaćim stazama. 

'Nije tajna da puno vremena provodim u teretani, ali dakako da ima nešto i u genetici. Ples kojim sam se godinama bavila sigurno je imao utjecaja na oblikovane tijela, ali danas kombiniram funkcionalni trening s boks i MMA (mješovite borilačke vještine) treninzima koji su odlični za mišiće nogu.', otkrila je voditeljica.