Rene Bitorajac 46-godišnji domaći glumac poznat je po ulogama u serijama 'Bitange i princeze' i 'Naša mala klinika' te filmovima 'Kako je počeo rat na mom otoku' , 'Ničija zemlja', 'Metastaze'  te 'Ljudožder vegetarijanac', zaprepastio je svoje obožavatelje.

Ako je suditi po fotografiji koju je glumac objavio na svom Instagram profilu, na kojoj je u gotovo neprepoznatljivom stanju, trenutno se priprema za novu ulogu. Rene je na fotografiji prekriven modricama i kako se na prvi pogled čini, otvorenim ranama te mu je cijela glava omotana zavojem. Ispod fotografije glumac se našalio: 'Sačekali me Plenković i Krstičević!'

Glumac je inače poznat po spačkama koje priređuje svojim vjernim pratiteljima, pa je prije desetak mjeseci na svome Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj leži na krevetu u bolničkoj prostoriji. Torzo i desna ruka, kao i lijeva noga Renea Bitorajca bili su u gipsu, da bi već sutradan pored fotografije napisao: 'Već danas je puno bolje'. Tako je svoje obožavatelje ostavio da nagađaju kakav je projekt u pitanju.