Igor Mešin i Rene Bitorajac već godinama osvajaju simpatije domaće publike svojim zajedničkim voditeljskim nastupima, a ovaj dinamični dvojac uskoro po prvi put zajedno nastupa na daskama koje život znače. Riječ je o predstavi 'Idemo uživo' koju če premijerno izvesti u kazalištu 'Luda kuća' poznatijem kao nekadašnje zagrebačko kino Mosor. 'Ludu kuću' otvaraju Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac.

Povodom premijere njihovog prvog zajedničkog kazališnog nastupa, Igor i Rene su na službenoj Facebook stranici 'Lude kuće'objavili fotografije iz djetinjstva i tako razniježili sve obožavatelje. Simpatične crno-bijele fotografije izazvale su komentare pratitelja, a neki su se posebno nasmijali Igorovoj frizuri i činjenici da je Rene bio 'plavuša'.

Rene i Igor su dosad zajedno vodili čak pet sezona Supertalenta kao i pet sezone zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Osim voditeljske palice, dijelili su i mnoge glumačke setove. Tako su skupa glumili u serijama 'Naša mala klinika', 'Bitange i princeze' i 'Odmori se, zaslužio si'. Također, oboje su svoju ulogu dobili u filmovima Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer i General.