Kanadska rap zvijezda Jon James McMurray preminuo je u subotu na snimanju spota, piše kanadski Global News. Naime, 34-godišnji glazbenik izvodio je zrakoplovnu akrobaciju za potrebe novog projekta na kojem je radio nekoliko mjeseci, a unatoč silnim pripremama i intenzivnom vježbanju spomenute akrobacije, došlo je do fatalnih posljedica.

Akrobacija se sastojala od toga da reper hoda po krilu zrakoplova marke Cessna, za vrijeme čega bi repao stihove svoje pjesme. Iako se sve činilo kao da će proći vez većih posljedica, McMurray je otišao do kraja krila pa se zrakoplov počeo naginjati, a on je pao. 'Držao se za krilo dok nije bilo prekasno, a kad se pustio nije stigao otvoriti padobran. Umro je na licu mjesta', rekao je reperov menadžer Ryan Desrochers za kanadske medije.

Iako su mnogi osudili njegovu ideju i istaknuli kako je to preopasan pothvat, Jon je bio veliki avanturist i zaljubljenik u adrenalin pa mu je njegova ideja djelovala kao zanimljiv izazov i nešto što mu ne bi trebalo poći po zlu. Kao pravi ekstremist, uvijek je težio spajati ljubav prema riziku i ono u čemu najviše uživa - glazbu. Ipak, to ga je na kraju, nažalost, koštalo života, a njegovi obožavatelji oplakuju prerani odlazak svog idola.