Jedan od najpopularnijih i najplaćenijih američkih repera, Drake, trenutno se nalazi u Londonu na koncertnoj turneji The Assassination Vacation. Nakon nastupa, Drake se u srijedu navečer zaputio u noćni izlazak, a paparazzima nije promaknuo jedan detalj na njegovoj ruci iako taj 'detalj' vrijedi ni manje ni više nego vrtoglavih 55 milijuna dolara.

Riječ je o ručnom satu marke Graff, istoimene tvrtke osnovane u Londonu 1960., koja proizvodi satove optočene dijamantima, rubinima, safirima, smaragdima i ostalim dragim kamenjem. 

Konkretno, model kojeg nosi 32-godišnji reper nosi naziv Graff Diamonds Hallucination koji vrijedi, piše na službenim stranicama tvrtke, nevjerojatnih 55 milijuna dolara. Sat osim vrijednih dragulja ima i vlastiti sigurnosni mehanizam.  

No, Drakeu, čije je bogatstvo procijenjeno na 100 milijuna dolara, ovo nije prvi put da se u javnosti pojavljuje sa skupocjenim satom. U rujnu u Las Vegasu je snimljen sa satom marke Richard Mille vrijednim 'tričavih' 750 tisuća dolara. Također, nedavno se pojavio i u odijelu vrijednom milijun dolara.