Story radio
Početna Celebrity 1274 prikaza 10. kolovoza 2018.

Reperezentacija ostala bez jednog Vatrenog

Instagram (Screenshot).

Svima će nedostajati

Vedran Ćorluka je nakon 103 odigrane utakmice odlučio zaključiti reprezentativnu karijeru i oprostio se se od navijača.

'Dragi navijači hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od hrvatske reprezentacije. Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utamici kroz svih ovih 12 godina', napisao je Ćorluka.

Svoju reprezentativnu karijeru završio je finalom Svjetskog prvenstva, a upravo se za njega šuškalo kako bi mogao biti jedan od nogometaša koji će napustiti repku. 

Vedran se zahvalio i svojim suigračima i trenerima te im poručio kako će od sada biti njihov najvatreniji navijač.

'Bit ću vaš najvatreniji navijač i ne sumnjam da ćemo se opet zajedno veseliti kao ovog ljeta. Hvala svim trenerima Slavenu, Igoru, Niki, Anti i Zlatku na povjerenju koje ste mi ukazali kroz sve ove godine i što ste pomogli da ostvarim svoje snove igrajući za najdraži i naljepši dres', napisao je i dodao kako ih sve voli.

Vedran je nedavno uplovio u bračnu luku s pjevačicom Frankom Batelić koja je također na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako bi obilježila važan trenutak za njih, ali i hrvatski nogomet.

Komentari