Dan nakon naporne utakmice protiv Hrvatske, engleski reprezentativac Dele Alli izazvao je scenu zbog koje privukao pažnju javnosti. Naime, nogometaš je snimljen kako napada osoblje jednog londonskog hotela, a razlog njegova ispada bilo je nezadovoljstvo sobom u kojoj je odsjeo. Dele je vikao na zaposlenike hotela u pet ujutro, a njegov ispad snimio je slučajni prolaznik te spomenuti videozapis podijelio na društvenim mrežama.

'Mislite da ću za 14 tisuća funti trpjeti ovakva sranja? Što ćete učiniti za mene?' navodno je urlao reprezentativac. Prilikom napada na osoblje nije bio sam - s njim je bio i njegov kolega, nogometaš Ross Barkley, koji se nije htio uplitati u neugodnu scenu. Izvor iz hotela za The Sun je otkrio kako je Dele htio biti smješten u penthausu čija cijena po noćenju iznosi 3500 funti, što je gotovo 292 tisuće kuna, no to nije bilo moguće pa se nogometaš razbijesnio. 'Htjeli su da ih presele u penthouse kako bi kasnije mogli dovesti više ljudi u sobu, ali dopušteno je da u njoj boravi samo dvoje ljudi. Bili su pripiti i ljutiti, osoblje je bilo zapanjeno', prepričao je izvor.

Također, na videozapisu jasno se čuju komentari prisutnih koji nikako nisu podržali Deleov tretman osoblja koje mu služi. 'Ross Barkley i Dele Alli. Apsolutno neugodno. Sramota. Dele Alli se hvali kako je tu potrošio 14 tisuća. Ovo su engleski igrači, pogledajte ih kako se sramote u pet ujutro. Pogledajte ove uzore', govorio je muški glas, a objavljenim videom podijelio je mišljenja obožavatelja. Neki su samo smatrali kako autor obožavatelj kluba za koji Alli igra pa ga želi ocrniti, dok su drugi podržali djeljenje dokaza kako slavni zaista mogu biti razmaženi te kako im je ponekad teško ugoditi.