Splićanke Petra Nižetić i Marijana Batinić, kada je prijateljstvo u pitanju, srodne su duše. Iako je Petra prije nekoliko godina 'odselila preko bare', a Marijana je svoju karijeru nastavila graditi u Hrvatskoj, to nije utjecalo na njihovo prijateljstvo i bliske su do te mjere da se nazivaju sestrama. Nakon nekoliko godina razdvojenosti Marijana i Petra su se konačno vidjele i trenutno uživaju u suncu na plažama Kalifornije.

'Ponovo skupa nakon dvije godine', napisala je Marijana Batinić pored fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj voditeljice poziraju sa širokim osmjehom na licu i vjetrom u kosi. Sličnu je fotografiju podijelila i Petra Nižetić uz simpatičnu poruku. 'Sreća je kada se sestre ujedine nakon dvije pune godine! Sritne ko praščići!', napisala je te svima jasno dala do znanja koliko si ona i Marijana znače.

Podsjetimo, Petra i Marijana intenzivno prijateljstvo njeguju još od srednje škole u kojoj su išle u isti razred. Autorice sada već legendarne emisije 'Po ure torture', kojom su zabavljale Splićane i ostatak hrvatske javnosti raznoraznim pitanjima i temama, skupa su prošle kroz lijepe i teške životne trenutke i najbolji su primjer kako pravim prijateljima kilometri koji ih dijele ne predstavljaju nikakvu prepreku.