Story radio
Početna Celebrity 560 prikaza 11. srpnja 2019.

Ribafish unatoč buri na najduljoj dionici svog putovanja

instagram screenshot.

U spomen svom sinu

Nakon što je u ožujku 2018. godine ostao bez voljenog sina Roka, novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish, prije pet dana njemu je u spomen odlučio krenuti u pravu životnu avanturu. Otac i sin zajedno su voljeli provoditi vrijeme u prirodi, a trebali su i proputovati 50 hrvatskih otoka. Danas, godinu dana nakon tužnog odlaska 12-godišnjeg dječaka, njegov otac ostvaruje tu ideju i pliva po najduljoj dionici na svom putovanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Jakopović Ribafish (@ribafish13) onUnatoč buri i visokim valovima, jutros u pet ujutro s Mljeta je krenuo prema Korčuli, od koje ga je dijelilo čak 17 kilometara. Ovom akcijom pod nazivom 'Rokotok', 48-godišnji Ribafish plivajući želi povezati 50 hrvatskih nastanjenih otoka, a pritom roditelje i njihovu djecu podsjetiti na važnost zajedničkog druženja u prirodi i bijega od ekrana koji nas okružuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Jakopović Ribafish (@ribafish13) on


Zadnja destinacija na njegovom putovanju je Čiovo, na koju bi, ako mu vremenske prilike dozvole, trebao stići 30. srpnja. Projekt 'Rokotok' pozdravili su brojni građani, a ako vi želite pridonijeti da ovakvih projekata bude što više, možete donirati novce na broj računa Udruge Rokotok.

Projekt #RokOtok možete donirati uplatom na:
Primatelj: Udruga Rokotok
Svrha: DONACIJA
IBAN: HR3224840081135112591
MODEL: 00 ili 99
POZIV NA BROJ: datum uplate formata dd-mm-gggg
SWIFT: RZBHHR2X

Komentari