Barbadoška pjevačica Rihanna podjednako oduševljava i šokira gdjegod da se pojavi. Poslednjih nekoliko mjeseci ova 31-godišnjakinja živi u Londonu, gdje se povukla kako bi radila na novom albumu. U svijetu gdje mediji prenose sve o pojedninim zvijezdama, malo je poznata činjenica kako je Rihanna zagriženi fan kriketa, a tijekom srednjoškolskog obrazovanja se njime čak i bavila. Kako je ovog tjedna igrana utakmica između Šri Lanke i Kariba, pjevačica je odlučila počastiti prisutne svojom poznatom temperamentnom stranom. 

Embed from Getty Images

U trenucima kada bi bila posebno razočarana izvedbom 'svojih', pjevačica je dizala ruke u nevjerici i panično se hvatala za glavu što su i zabilježile okolne kamere. Vrela karipska krv bila je dovoljna da se smjesta po ponašanju istakne među, po prirodi, suzdržanijim Britancima, koji su u čudu promatrali njene promjene raspoloženja.

Inače, njezin bivši školski kolega Chris Jordan, koji je igrao kriket za reprezentaciju Engleske, novinarima je još 2014. godine ispričao kako dobro pamti pjevačicu, koliko po pjevanju, toliko i po kriketu.