Barbadoška pjevačica Rihanna počela je iznajmljivati svoj dom u Los Angelesu, prenosi britanski Daily Mail. Ova 31-godišnjakinja posljednjih godinu dana živi u Londonu pa je vilu ranije pokušala i prodati za sedam i pol milijuna dolara, odnosno približno 50 milijuna kuna. S obzirom da joj to nije uspjelo, sada će pokušati s iznajmljivanjem. Mjesečni najam iznosi vrtoglavih 35 tisuća dolara ili 230 tisuća kuna.

Objekt se rasprostire na 662 kvadratna metra, sadrži čak šest spavaćih soba i osam kupaonica, a ima i bazen. Interijer je uređen neutralnim bojama, velikim prozorima, a prostorijama dominiraju zadivljujući lusteri. U dnevnom boravku nalazi se luksuzni tepih, plišani kauč, kamin i klavir koji je pjevačica koristila da bi zabavila svoje goste ili uživala u glazbi.

Podsjetimo, pjevačica se u London preselila u tajnosti, a svojevremeno je kao razlog selidbe navela blizinu sjedištu njenog brenda Fenty, čiji se pogoni za proizvodnju nalaze u Parizu i Italiji. Ipak, mnogi su njenu selidbu povezali i s činjenicom da njen dečko, s kojim je u vezi već dvije godine, 29-godišnji šeik Hassan Jameel, također živi i radi upravo u glavnom gradu Velike Britanije.