Story radio
Početna Celebrity 2061 prikaza 11. srpnja 2018.

Rihanna snimljena u gadnoj svađi s dečkom

Profimedia.

Pjevačica i milijarder nisu se libili svađati u javnosti

Iako bi zajednički godišnji odmor trebao biti opuštajući i idiličan, čini se da nije tako i u slučaju Rihanne i njenog dečka.

Naime, tijekom odmora u Meksiku, pjevačica je snimljena kako se na plaži svađa s dečkom milijarderom Hassanom Jameelom. Sudeći po fotografijama, pjevačica je bila jako ljuta na Hassana, ali nije poznat razlog zašto su se posvađali. Upijajući sunce, barbadoška pjevačica nije se libila gestikulirati rukama i dati do znanja dečku koliko je ljuta. Nakon što su se prestali svađati, Rihanna je ostala ležati na ležaljci i zapalila je cigaretu. Iako pjevačica nikada nije službeno potvrdila vezu s 29-godišnjim milijarderom, u intervjuima je govorila kako je u ozbiljnoj vezi.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Prošlog mjeseca počela su šuškanja da su Rihanna i Hassan prekinuli, ali čini se kako se par opet pomirio i ne slaže se najbolje. Prisjetimo, o njima se počelo pisati početkom prošle godine kada su snimljeni zajedno u jacuzziju. Hassanova obitelj je inače rangirana kao četvrta najbogatija arapska obitelj u tom svijetu, a u Saudijskoj Arabiji zastupnici su za jednu marku automobila. 29-godišnjak se prije pjevačice povezivao s Naomi Campbell nakon što su 2016. viđeni na British Summer Time Festivalu u Londonu.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

Komentari