Holivudski miljenici, Ryan Gosling i Eva Mendes, rijetko obožavatelje počaste svojim javnim pojavljivanjem u paru. Evin brend New York & Company često organizira događaje na kojima njezina bolja polovica nije često viđena, a isti je slučaj po pitanju nje na njegovim premijerama. 'Ono što ljudi ne znaju o meni jest da doista najviše volim biti kod kuće,' otkrila je glumica stranim medijima ranije ove godine. 'Umjesto pojavljivanja na crvenom tepihu radije ću ostati s našim curama', dodala je.

Ipak, Eva i Ryan zajedno su se pojavili na snimanju prve epizode nove sezone NBC-ove emisije 'Saturday Night Live'. Voditeljska družica Goslingu bila je simpatična Emma Stone, a Eva je bodrila svog odabranika tijekom snimanja. Nakon snimanja emisije, par se nije odmah uputio kući nego su se pridružili proslavi povodom nove sezone koja se održala u njujorškom restoranu 'Tao'.  Strani mediji raspisali su se o zajedničkom pojavljivanju ovog dvojca, a obožavatelji su napokon došli na svoje.
Ryan i Eva ponosni su roditelji dviju djevojčica - Esmeralde i Amande - a da ih se drži kao kap vode na dlanu dokazuju oba roditelja, boraveći s njima koliko god im poslovne obaveze dopuštaju. Kako nisu često viđeni zajedno, jasno je da je s djevojčicama uvijek netko od njih dvoje kako roditeljska figura ne bi nedostajala u ovom slavnom domu. Autor: A.S. Foto: Profimedia, arhiva Story.hr