U posljednjih nekoliko godina Hrvatska je postala domaćin svjetskim glazbenim, glumačkim i spisateljskim zvijezdama. Činjenica jest da za našu kilometarski malu zemlju dovođenje velikih pop zvijezda poput Beyonce, Justina Biebera, Shakire ili pak serije kao što je Game of Thrones, jako dobra prezentacija u svjetskim medijima i plasiranje Hrvatske na listu najpoželjnijih destinacija za odmor. 

Jedna od popularnih 'ambasadorica' Hrvatske uskoro će postati i Rita Ora, britanska pjevačica kosovskog podrijetla. 7. srpnja nastupit će kao dio trodnevnog festivala Rise Up u Poreču. Kako doznaje Jutarnji list, odsjest će u porečkom hotelu sa 4 zvjezdice okružena prirodom.



Jedini uvjet koji poznata pjevačica i modna ikona ima je dobiti predsjednički apartman, a unatoč svom statusu celebrityja,  nije imala nikakvih posebnih prohtjeva. U Hrvatsku će doći privatnim avionom, u pratnji 28 ljudi na sam dan nastupa i zadržat će se samo do idućeg jutra. S obzirom na svoje uvijek unikatne modne kombinacije, ne iznenađuje šuškanje da će potencijalno nositi kreaciju Juraja Zigmana.

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)