Da žene znaju tulumariti bolje od svojih muškaraca još su jednom dokazale supruge naših nogometaša. Povodom rođendana Anite Lovren, supruge reprezetativca Dejana Lovrena, bivše i sadašnje odabranice naših nogometaša okupile su se u zagrebačkom restoranu gdje su žestoko slavile do sitnih jutarnjih sati. Monika Kravić, Iva Šarić, Dina Dragija, Ivana Vida i mnoge druge ljepotice Aniti su osigurale noć za pamćenje, no 'točku na i' stavio je sam Dejan, poklonivši supruzi dar od srca.

Naime, nogometaš je dragoj odlučio pokloniti privatni nastup folk zvijezde Nikole Rokvića, a Malina Grahek na društvenim mrežama otkrila je kako je poseban dio dara bila pjesma Bez tebe, preminulog Olivera Dragojevića, a Rokvić ju je izveo za slavljenicu i dirnuo ju do suza.

Iako Anitu nemamo često priliku vidjeti u medijima, kada se pojavi u javnosti, plijeni svu pažnju. Posljednji put kad su mediji pisali o njoj, ljepotica je ljetovala sa suprugom na jahti, nakon čega ju do sada nismo viđali. Ipak, svojom rođendanskom proslavom se pohvalila na društvenim mrežama, baš kao i njezine prijateljice koje nisu mogle prikriti oduševljenje i zadržati ovu uspomenu samo za sebe.