Britanski pjevač, 45-godišnji Robbie Williams i njegova supruga, 39-godišnja američka glumica, Ayda Field, ponosni su roditelji troje djece, šestogodišnje Theodore Rose, četverogodišnjeg sina Charltona Valentinea te Colette Josephine koja je rođena u rujnu prošle godine pomoću surogat majke. No, ova sretna obitelj trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Naime, kako The Sun piše, Robbie i Ayda, veliki zaljubljenici u životinje su ostali slomljena srca nakon iznenadne smrti njihove voljene kornjače Giggs.

Magazin dalje piše kako druga kornjača Rooney pati zbog smrti Giggs, a par se čak konzultirao sa specijalistom za životinje koji ih je savjetovao da kupe mušku kornjaču kako bi Rooney pravila društvo. 'Samo želimo da se Rooney opet smiješi i ne mogu dočekati da upozna svog novog partnera', rekla je Ayda. Inače, osim koranjača, obitelj ima čak tri psa i mačku. 

Podsjećamo, Robbie je nakon dugogodišnjeg života slobodnog muškarca 2006. godine pronašao ljubav u svojoj sadašnjoj supruzi, a vezu su okrunili brakom u kolovozu 2010.