Robbie Williams svoje je tijelo obogatio brojnim tetovažama, no najnovija je ipak izazvala poseban šok javnosti. Naime, slavni glazbenik na prsa je istetovirao vlastito lice, a fotografiju golog torza objavio je na Instagramu. 'Uh, oh', napisao je u opis, no nije otkrio je li riječ o trajnoj tetovaži ili se samo htio našaliti s obožavateljima.

Popularni 44-godišnjak nije naišao na odobravanje većine svojih obožavatelja koji su ga obasuli negativnim kritikama, no neki su istaknuli kako ih pjevač zabavlja svojim neobičnim iznenađenjima te da je njegova stvar što će staviti na svoju kožu. Osim ovom kontroverznom tetovažom, Robbie je tijelo ukrasio raznim drugim motivima poput ptica, lava, silueta ljudi te poslovicama i izrekama. 

Također, slavni pjevač ima i tetovaže posvećene važnim ljudima u životu. Osim bliskim ljudima, Robbie je posvetio neke tetovaže i ličnostima kojima se divi ili koje ga inspiriraju pa tako ima i tetovaže posvećene komičaru Ronnieju Corbettu, bendu The Beatles te Isusu Kristu.

Foto: Instagram