Story radio
Početna Celebrity 898 prikaza 15. ožujka 2019.

Roditelji su plakali kad sam im priznala da sam biseksualka

Profimedia.

Bivša supruga glumačke zvijezde sasvim otvoreno

Premda je već prije devet godina javno priznala da je biseksualka, kontroverzna bivša supruga glumca Johhnya Deppa, Amber Heard, tek je nedavno otkrila i koliko je teško njenim roditeljima bilo prihvatiti da voli muškarce i žene.

'Dolazim iz Austina u Teksasu. Moj je otac južnjak, odgajana sam u vrlo religioznoj obitelji. Biti ateista, vegetarijanac, lezbijka... Jednostavno - ne! Sjećam se kad sam roditeljima rekla da sam sretno zaljubljena u ženu, bilo je puno suza', rekla je privlačna glumica i model, najpoznatija po propalom braku s Johnnyem Deppom.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

'Nisu se znali nositi s tim i u početku nisu shvaćali moju seksualnost. Ipak, s vremenom su se njihova srca i stav promijenili. Pet godina kasnije trebala sam primiti važnu nagradu i zamolila sam roditelje da dođu na dodjelu. Vidjela sam ih kako sjede u prvom redu. I ja sam primila tu '"gej" nagradu', prisjetila se Amber. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Johnny Depp (@johnnydeppofficial)

Posdjetimo, brak s Deppom završio je na vrlo ružan način, a njih dvoje se trenutno bore na sudu. Amber ga je optužila za psihičko i fizičko nasilije u braku, a Johnny je odgovorio protutužbom teškom 50 milijuna dolara, u kojoj on nju optužuje za nasilje. Amber je nakon razvoda dobila epitet 'žderačice muškaraca' zbog muškaraca koje je potom zavela, a mnogi ni dan-danas ne vjeruju u priču od Deppovoj nasilnoj strani. Tako su u njegovu obranu stale i njegove bivše partnerice Winona Ryder i Vanessa Paradis.  

 | Author: Profimedia Profimedia.

Zanimljivo, 2009. godine Amber je uhapšena na aerodromu zbog nasilja nad svojom tadašnjom djevojkom, jer ju je, navodno, jako povukla za ruku, ali ona je kasnije opovrgla natpise da je glumica ikada bila nasilna prema njoj. Amber je inače borac za ženska prava, i premda se više puta pojavljivala na popisu najseksi glumica, 2013. godine je priznala da 'ne želi graditi karijeru samo na seksualnosti, već želi vidjeti više redatelja i producenata koje su žene, moćne, kompleksne i pametne, i shvaća ih se ozbiljno, bez obzira što su lijepe i seksi.' 

 

Komentari