Story radio
Početna Celebrity 21710 prikaza 17. svibnja 2019.

Rodni list kraljevske bebe otkrio Meghanino zanimanje

Profimedia.

Ovo su svi čekali

Nešto više od tjedan dana nakon što je 37-godišnja Meghan Markle rodila svoje prvo dijete, sinčića Archieja Harrisona, britanska kraljevska obitelj objavila je rodni list novorođenog sina vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Osim što je rodni list potvrdio kako supruga princa Harryja nije rodila kod kuće već u bolnici Portland u Londonu, u rodnom listu navedeni su i podaci roditelja najmlađeg člana kraljevske obitelji kao i njihova zanimanja.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

U dokumentu tako piše kako je otac malog Archieja Harrisona princ Harry, odnosno Njegovo Visočanstvo Henry Charles Albert David, vojvoda od Sussexa dok u njegovom zanimanju piše da je princ Ujedinjenog Kraljevstva. Međutim, ono što je privuklo najviše pozornosti javnosti jesu podaci o 37-godišnjoj bivšoj glumici za koju se u rubrici majka navodi kako je ona Rachel Meghan Njezino Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa dok joj u zanimanju piše da je princeza Ujedinjenog Kraljevstva. 

Embed from Getty Images

Podsjećamo, 34-godišnji princ Harry i 37-godišnja Meghan Markle u ponedjeljak, 6. svibnja 2019. godine, postali su ponosni roditelji sinčića kojemu su dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Par je dječaka javnosti pokazao tek u srijedu kada su pozirali fotografima u Windsor dvorcu, a nekoliko sati kasnije, kada je malenog upoznala kraljica Elizabeta II., na službenoj Instagram stranici vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavljeno je i ime koje su roditelji izabrali za svoje prvo dijete. 

 | Author: Profimedia Profimedia.
 

Komentari