Story radio
Početna Celebrity 2351 prikaza 17. veljače 2019.

Roko i Jacques: 'U Izrael idemo po pobjedu'

Nel Pavletic/PIXSELL.

Mladi pjevač i njegov mentor vrlo su samouvjereni

HRT-ova sedmeročlan komisija, ali i publika diljem Hrvatske, odlučili su kako je najbolji na opatijskoj pozornici Dore, bio Roko, s pjesmom The Dream, koja će naše boje braniti na izboru za najbolju pjesmu Europe, u Tel Avivu. 

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Vidno uzbuđeni Roko i njegov mentor Jacques ispričali su nam svoje dojmove nakon pobjede te otkrili koji su njihovi daljnji planovi i očekivanja.

'Jedan od snova mi se ostvario. Fantastičan je osjećaj i publika je bila fantastična', kazao je Roko te se još jednom zahvalio svima koji su glasovali za njega, svojem timu, kao i svojoj obitelji koja mu je bila velika podrška, a naročito mami koja zbog boravka na Islandu nije mogla biti uz njega u Opatiji.

 | Author: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL.

'Sanjali smo o pobjedi. Oduševljen sam razvojem situacije. Mislim da je za pobjedu presudio moj vokal, ali i krila oko kojih su svi bili podjeljeni. Hvala Marku Falconiju koji je zaslužan za cijeli stajling', ispričao je Roko. Jacques se nadovezao kako je za pobjedu zasigurno zaslužna i pjesma te se Roku zahvalio na svojoj prvoj osvojenoj Dori. 'Moramo naglasiti da je i žiri dao maksimalan broj bodova, pa je ovo bila 1/1 pobjeda. Ovo je odličan start Rokove karijere i sad ne smije zaribati', našalio se Jacques.

Što se priprema za Eurosong u Izraelu tiče, Jacques je jako optimističan. 'U Izrael idemo po pobjedu i ništa manje od toga. To nije pretjerana sigurnost već vjera u ono što Roko predstavlja i radi, kao i u sjajnu pjesmu. Mislim da sam odradio sjajan posao u teškim uvjetima', rekao je Jacques kojem je nedavni nastup na Eurosongu s pjesmom 'My friend', odlična lekcija da s Rokom ne učini iste greške.

'On je čudo i svijet ga treba čuti', ponosno je rekao Jacques za svog štićenika. Iako je Roko bio vrlo samouvjeren i zadovoljan pjesmo kojom se predstavio, priznao nam je kako su njegove favoritkinje bile Lorena Bućan, Ema Gargo i Gelato sistres, koje su također osvojile velik broj bodova.

Komentari