Nakon što je snimila mjuzikl ‘Sister’, koji je režirala glazbenica Sia, glumica Kate Hudson odmara se u društvu dečka Dannyja Fujikawae. Zvijezda filma ‘Kako se riješiti frajera u deset dana’ dan je provela u šetnji Los Angelesom, koju im nije pokvario ni kratkotrajni pljusak nakon kojeg su otišli na ručak. 

'Trudim se jesti uravnoteženo, no pazim na to da si ne uskratim stvari koje volim poput hamburgera, tjestenine sa sirom i kremastog sladoleda. Najviše volim uživati u takvim stvarima', otkrila je Kate.

Podsjetimo, Hudson je sedam godina bila udana za Chrisa Robinsona, pjevača rock skupine The Black Crowes, s kojim ima sina Rydera. Par se razveo 2007. godine. Kratko je hodala s Owenom Wilsonom, a nakon što je on, nekoliko mjeseci nakon prekida njihove veze, pokušao samoubojstvo, pojavile su se brojne špekulacije oko njegovog motiva za taj čin.

Par je u proljeće 2008. kratko vrijeme ponovo bio zajedno, da bi Hudson u svibnju počela izlaziti s bivšim biciklističkim prvakom Lanceom Armstrongom. Zaručila se i za Matta Bellamyja, frontmena grupe Muse, s kojim ima sina Binghama.