Na sinoćnjem najglamuroznijem partyju godine, Römerquelle Story Hall of Fame, koji je u prepunoj Laubi okupio brojna poznata lica te proslavio svoje 16. jubilarno izdanje, Römerquelle voda bila je glavno osvježenje za buđenje osjetila.

Tako su svi uzvanici svoj predah od zabave i plesa pronašli u Römerquelle kutku uz najtraženije piće večeri. Römerquelle gazirana i negazirana mineralna voda, čije ime na njemačkome znači "rimski izvor", postala je glavni dodatak svih prisutnih, a brojni sudionici partyja, kao što su Ivana Delač Đolo, Lana Jurčević, Josipa Pavičić, Ecija Ivušić, Iva Šulentić, Natali Dizdar i mnogi drugi, u njoj su uživali te dijelili fotografije na društvenim mrežama. Osvježavajući okusi limunske trave ili neodoljive kombinacije kruške i matičnjaka pobudili su osjetila uzvanika, koji su se i fotografirali na Römerquelle kutku.

Prirodna, ukusna i osvježavajuća mineralna voda Romerquelle zahvaljujući vrhunskom okusu svoj je status pronašla pronašla među brojnim potrošačima, a osim što je odličan izvor osvježenja, bogata je nutrijentima koji oživljavaju duh i tijelo.

3897