Nakon crvenog tepiha koji se mogao mjeriti s onim holivudskim i svečane dodjele nagrada koje je Story uručio istaknutim pojedincima iz javnog života najboljima u području svojeg djelovanja, počeo je uvjerljivo najzabavniji tulum u gradu, Römerquelle Story Hall of Fame, koji se ove godine održava u Muzeju suvremene umjetnosti.

Odavno je poznato da Story zna kako napraviti atmosferu i rasplesati uzvanike, a točno to se događa i večeras, gdje vaš omiljeni lifestyle tjednik slavi svoj 17. rođendan. Zvijezde su se opustile i prepustile taktovima zarazne glazbe, za koju je zaslužan DJ Dado i bend Živa legenda. Plesni podij vrvi vrsnim plesačima, a brojne zvijezde odlučne su u tome da se dobro zabave na tulumu za koji se ama baš uvijek traži karta više.

Jedna od glavnih zvijezda plesnog podija bila je osebujna Borna Kotromanić koja se uz plesnog partnera rasplesala na dobro poznate strane hitove, a nama je otkrila kako joj je ipak najdraža latino glazba uz koju se najlakše raspleše. Također, kao svoj glavni adut u plesu istaknula je micanje bokovima uz dobro glazbu u pozadini. 

Među okupljenima na plesnom podiju bio je i pjevač Sandi Cenov kojega je rijetka prilika da se druži s kolegama uz dobru glazbu vratila u, kako nam se povjerio, dane njegove mladosti.

Tatjana Jurić koja je vodila ovogodišnji Story Hall of Fame, nakon službenog dijela, jedva je dočekala rasplesati se s prijateljima, a ono najzanimljive, otkrila je kako čuva za trenutak kada će se kamere ugasiti. 'Inače nisam neka plesačica, ali kada je dobar tulum i dobra ekipa to i nije posebno bitno jer se svi dobro zabavljamo', ispričala je Tatjana koja je još dodala kako je uvijek za energičniju vrstu glazbe.

Glazbeni par, Marko Kutlić i Antonela  Đinđić ove su godine prvi put na Story Hall of Fameu, ali to ih nije spriječilo da se rasplešu na plesnom podiju gdje su iskoristili priliku i proslaviti rođendane. 'Meni je za ples najbolji funk i zapravo ne plešemo često jer nam je ipak draža privatna varijanta, ali to me neće spriječiti da večeras zaplešem', otkrio je Marko, a s njim se složila i djevojka Antonela. 

#storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory
Römerquelle Story Hall of Fame - party godine je počeo
Story