Ovogodišnje slavlje glamura u organizaciji časopisa Story održava se u Muzeju suvremene umjetnosti, kojeg su celebrityji večeras doslovno 'okupirali'.  Vodeće zvijezde hrvatske scene pojavile su se u svojem najboljim izdanjima, raskošnim toaletama šivanima po mjeri, pomno odabranoj šminki i svečanim frizurana, koje su savršeno pratile temu ovogodišnjeg partyja, a to je pure elegance. Na nikad dužem red carpet Story Hall of Fame partyju, među prvima su, kako je bilo i očekivano, došle Doris Pinčić Rogoznica i Tatjana Jurić, koje su ujedno vodile i večerašnju dodjelu nagrada. Osim njih, na 17. po redu Römerquelle Story Hall of Fame partyju ubrzo su počele pristizati i ostala zvijezde među kojima su bile Vanda Winter, Jelena Veljača, Andrea Andrassy, Mirela Priselac Remi, Ecija Ivušić, Andrea Šušnjara, Nives Celzijus, Jelena Rozga i mnogi drugi.
Story Red Carpet
'Story Hall of Fame je kao i uvijek najglamurozniji i najiščekivaniji party u godini kojem se svi jako vesele. Čak i oni koji kažu da im nije stalo, svima je stalo. Pomno se biraju haljine i rade frizure', ispričala nam je odlično raspoložena Doris.
S njom se slaže i Tatjana Jurić koja ne propušta Storyjeve partyje. 'Story Hall of Fame je odlična prilika da se svi mi iz medijskih krugova nađemo na istom mjestu i da vidimo drage ljude koje ne vidimo i po godinu dana, a kada završi službeni dio, onda ćemo se odlično i zabaviti', rekla je oduševljeno.
Tradicionalno odlično odjevena, na crveni tepih došla je i Borna Kotromanić, koja je bila puna riječi hvale. 'Story Hall of Fame je za mene najbolji, najglamurozniji, najveseliji party u godini, nadam se da se nitko nitko neće uvrijediti. Isto očekujem i ove godine', rekla je razdragana Borna dodajući kako ne propušta ni jedan Storyjev party, otkako je prije nekoliko godina inozemstvo zamijenila domovinom.
Kada je stupila na red carpet u svojoj glamuroznoj toaleti, nema tko nije poledao u jednu od naših najpopularnijih pjevačica Ninu Badrić. 'Od vas očekujem savršenu zabavu kao i svake godine. Znam da će biti ugodno i da Story Hall of Fame nikad nije naporan. Ja sam od prvog broja, otkad se Story pokretao u Hrvatskoj bila s vama i drago mi je da se tada pojavio još jedan tjednik i da opstajete sve ove godine', rekla nam je Nina.
Party godine naravno nije propustila ni blogerica i poduzetnica Ella Dvornik, koja je na crvenom tepihu zasjala u crvenom odijelu. 'Moj prvi intervju i prvi editorijal bio je upravo u Storyju, sjećam se svakog editorijala koji sam radila za Story, a partyja se ne sjećam, što dovoljno govori o tome koliko se uvijek zabavim', rekla nam je sa smiješkom.
Pjevačica Natali Dizdar s magazinom Story također ima jako dugu povijest. 'Očekujem super zabavu, odličan party i lijepo druženje s prijateljima i suradnicima', rekla je Natali koja nije skrivala uzbušenje.
U nikad glamuroznijem izdanju na crveni tepih stala je i pjevačica Indira Levak, koja ne propušta Story Hall of Fame. 'Storyjevi partyji su najbolji partyji na svijetu, a ja sam sa Storyjem podijelila neke od svojih najvažnijih životnih dogodovština. Već 17 godina Story i ja imamo zajednički spomenar ispunjen prekrasnim pričama', rekla nam je uzbuđena Indira.
I ove se godine, već na red carpetu, osjeća uzbuđenje među zvijezdama koje nestrpljivo očekuju doznati hoće li baš one biti te koje će  kući ponijeti prestižnu nagradu Story Hall of Fame, koja se dodjeljuje u 17 kategorija.  Osim laskavog statusa, svi dobitnici kući odlaze i sa statuom koja je, i ove godine, rad poznatog akademskog kipara Ivana Fijolića.
#samechances #storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory