Ukrasti svu pažnju među svom silom filmskih zvijezda i celebritya koji su ovog tjedna okupirali crveni tepih 72. po redu filmskog festivala u Cannesu nije bilo nimalo lako, ali je to pošlo za rukom djevojci 34-godišnjeg nogometaša Christiana Ronalda, lijepoj 25-godišnjoj Georgini Rodriguez, koja je prisustvovala premijeri filma Quentina Tarantina 'Once Upon A Time In Hollywood'.

Premda su prije nje glamuroznim tepihom prodefilirale glavne zvijezde filma, 44-godišnji hollywoodski zavodnik Leonardo DiCaprio i 55-godišnji glumac Brad Pitt, prelijepa Georgina je, sasvim razumljivo, mamila više pogleda u crnoj, sjajnoj haljini dubokog izreza i bez naramenica, zaokruženu elegantnom ogrlicom s plavim dragim kamenom. 

Film je inače zaradio dugotrajne ovacije nakon premijere, a i kritičari su njime oduševljeni. Radnjom nas vraća u šezdesete, u Los Angeles, u zlatno doba Hollywooda, a u njemu se okupili najbolji glumci više generacija, DiCaprio i Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Tim Roth, Kurt Russell, pa čak i nedavno preminuli glumac Luke Perry, kojemu je to bila posljednja uloga.