Story radio
Početna Celebrity 1317 prikaza 18. lipnja 2019.

Ronaldova Georgina ponovno u izazovnom izdanju

Instagram.

Minijaturnim kupaćim kostimom pokazala sve

Georgina Rodriguez, 25-godišnji model, Instagram zvijezda i partnerica Cristiana Ronalda, pohvalila se da trenutačno boravi u Grčkoj, gdje kao lice nove Yamamay kampanje uživa u početku ljeta. Baš kao što smo ju već navikli gledati polugolu u raznim prigodama, ovoga puta Georgina je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, minijaturnih gaćica. Izazovnom fotografijom, pozirajući u bazenu, pokazala je svoju zavidnu i vitku liniju, ali i utegnutu stražnjicu, koja je bila u prvom planu, što je brzo sakupilo preko milijun lajkova. 

 | Author: Instagram Instagram.

Simpatičnom objavom pokazala je kako Instagram zvijezde izgledaju na društvenim mrežama, a kako to zapravo izgleda u stvarnom životu. Svoju stvarnost dokumentirala je mobitelom, s kojim se, dok se spuštala niz vodeni tobogan, snimala iz nesvakidašnjeg kuta, čime je nastojala pokazati kako nisu svi savršeni kakvim se prikazuju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Atraktivna Geogrina poznata je po isklesanoj liniji, kakvu bi poželje mnoge žene. Svoju figuru održava intenzivnim vježbanjem i zdravom prehranom. No kako je majka i uspješna manekenka, nema puno slobodnog vremena koje može posvetiti samo sebi i vježbanju, pa se češće brine o njihovo četvero djece. Podsjetimo, osim biološke kćeri Alane Martine, Ronaldo još ima osmogodišnjeg Cristiana Ronalda Jr. I blizance Evu i Matea koje su mu rodile surogat majke. 

 | Author: Instagram Instagram.


 

Komentari