Dugogodišnja partnerica jednog od najboljih nogometaša svijeta, Portugalca Cristiana Ronalda, najnovijom je objavom iznenadila brojne obožavatelje. Atraktivna Georgina Rodriguez na Instagram profilu podijelila je svoju zabrinutost strašnim požarima u najvećoj svjetskoj prašumi, Amazoniji.

'Strašne vijesti. Razorne posljedice. Osjećam to u svojoj duši, Majko zemljo. Toliko me boli da, nešto što nam daje život, umire. Najčišće što imamo! Gubimo jedno od pluća Zemlje. Trebamo globalnu promjenu, odmah! Vlade i svjetske organizacije to trebaju učiniti, organizirati nas sve kako ne bismo nastavili uništavati naš dom. Globalna rješenja, sada', napisala je 25-godišnja Argentinka i izazvala lavinu pozitivnih reakcija, budući da inače ne dijeli ovakve objave.

Oko ekološke katastrofe koja je zadesila pluća Zemlje oglasilo se se i glumac Leonardo DiCaprio, koji je inače poznat po svojim ekološki osviještenim stavovima. U komentarima su ga također podržali mnogi obožavatelji, među kojima i srpska pjevačica Jelena Karleuša, a objavu je komentirala i pjevačica i glumica Lindsay Lohan. 'Što možemo učiniti da to popravimo? Djela govore više nego riječi', napisala je 33-godišnjakinja. Pored njih, na svojim Instagram profilima oglasili su se i Eva Longoria, čitava obitelj Kardashian, Sofia Richie, Camilla Cabello, Ellie Goulding, Cara Delevingne, te brojni drugi celebrityji. Njima su se pridružili i neki od domaćih zvijezda, među kojima i Sonja Kovač, Anita Dujić, Hana Mašić te Luka Nižetić.