Jedan od najboljih nogometaša na svijetu, Cristiano Ronaldo, usprkos napornim treninzima i poslovnim obvezama, uspio je pronaći vremena za obitelj i uživati u opuštenoj atmosferi sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez.

Na društvenim mrežama poznati je nogometaš objavio fotografiju s lijepom Georginom ispod koje je napisao 'Mir i ljubav' opovrgavajući time nedavna šuškanja o svojoj nevjeri. Iako je zaradio brojne lajkove na romantičnu fotografiju, obožavatelji su se ipak fokusirali na ono što se nalazi u pozadini –  uokvirene fotografije na zidu Ronalda i njegovog sina, a najviše su im zasmetale one na kojima se nalazi sam nogometaš.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Brojni pratitelji prozvali su Ronalda egoistom jer drži svoje fotografije na zidu, ali čini se da Georgini to nimalo ne smeta, već uživa u nogometaševim poljupcima i zagrljajima.

Prisjetimo se, par je prošlog ljeta dobio svoje prvo zajedničko, kći koju su nazvali Alana Martina, a Cristiano ima još troje djece koje su mu rodile surogat majke. Nogometaš je svojedobno izjavio kako želi sedam Zlatnih lopti i sedmero djece.