Urednica i voditeljica središnje informativne emisije ‘RTL Danas’, Ana Brdarić Boljat, na zasluženom je odmoru, koji provodi obilazeći Jadran. Tako je posjetila Bol na Braču, Hvar i Korčulu, nakon čega je red došao na Dubrovnik. No upravo će joj hrvatski biser, kako se laska Dubrovniku, 39-godišnjoj voditeljici ostati u najduljem sjećanju. Naime, dok je šetala dubrovačkim zidinama, Ana se poskliznula i pala, a o tome je pratitelje obavijestina putem Instagrama.

'Ma kako da se prestanem smijati? Ni kiša ni pad na zidinama... ništa ne može umanjiti doživljaj Dubrovnika', napisala je pored fotografija na kojima pozira s osmijehom, na što ju je jedan od fanova upitao gdje je fotografija pada. 'To nitko nije uhvatio. Na svu sreću', odgovorila je.

Nešto kasnije Ani se u komentarima javila i jedna prijateljica, a Ana joj je tada iskreno priznala da taj pad i nije bio tako bezazlen. 'Draga, tako sam pala na zidinama da sam se pobrala na brod. Jeli smo kamenice u Kamenicama. Pada kiša ružnjikavo je vrijeme, ali lijep je grad', bila je iskrena.