Nezgodna situacija dogodila se Jeleni Pajić, zaštitnom licu RTL-a. Iako je u Zagrebu i marljivo radi, proživjela je prije par dana najveću noćnu moru; ostala je bez mobitela. Takva što joj remeti dnevni ritam kao novinarki, urednici i voditeljici, pa joj život naprosto postaje nemoguć s obzirom na radne obaveze. 


Simpatična 34-godišnjakinja požalila nam se oko svog problema. Njezin užurbani tempo okrenuo se naglavačke kada je na mobitelu 'riknuo' mikrofon pa ga je napokon odnijela na popravak, ali tada su krenuli problemi, pojadala se za Story.hr. 'Nije baš nešto veselo kad mi mobitel ne radi jer mi je na njemu sve - kontakti, poruke, mailovi, ali OK', objasnila je svoja komunikacijska ograničenja.

Kako joj je mobitel osnovno sredstvo za rad, Jelena ima naviku da ga uvijek ima kraj sebe. Tako je nekih 100 puta posegnula za mobitelom koji je bio na popravku,  čistom automatikom. Velik problem joj je predstavljalo to što nije mogla pristupiti društvenim mrežama. Ipak, u stresnoj situaciji vidjela je i nešto pozitivno. 'Biti bez mobitela i nije loše na slobodni dan, ali na radni je prilično problematično', objasnila je Jelena. 'Prvo sam bila nervozna, ali onda sam se prilagodila. Kao i svemu, uostalom', otkrila je o sebi urednica. Ipak, i ova priča ima sretan kraj, mobitel joj je danas vraćen s popravka tako da s komunikacijom više neće imati problema.