Franka Batelić i svi članovi njezina tima našli su se u prilično neugodnoj situaciji nakon što ih je rumunjski glazbenik Guez optužio kako je pjesma 'Crazy' s kojom će Franka ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Lisabonu, plagijat njegove pjesme 'Ceea ce iubim'. 

Izgleda kako su Gueza jako zasmetala osporavanje Frankina tima te je stoga odlučio još jednom se na sve osvrnuti vrlo oštrom porukom putem službenog Facebook profila uz priložene dokaze.

'Ok, ovo sr**e postaje preglupo. Hrvatski eurovizijski tim laže. Ne postoji besplatna instrumentalna verzija. Mi smo s ovim projektom krenuli 11. siječnja 2018. godine. Producent je prodao beat ili ga je iznajmio dva puta. Prestanite samo lagati o meni, Rumunjska ne krade pjesme od Hrvatske. Šaljem poljupce. I odje***e s Eurosonga', napisao je Guez koji je uz to predočio screenshotove prepiske s 'Denz Beats Music' u kojima se vidi da je on prava kupio u razdoblju od 11. do 12. siječnja i to za 79.99 američkih dolara, odnosno oko 480 kuna. 

Dodajmo kako je pjesma 'Ceea ce iubim' rumunjskog glazbenika objavljena je dva dana prije nego je pjesma 'Crazy' Franke Batelić uopće najavljena. Frankina potpuna pjesma i pripadajući video spot objavljeni su tek dva tjedna poslije.