Story radio
Početna Celebrity 1435 prikaza 27. veljače 2019.

Ružica prvo poljubila Jovana, pa se pokajala

RTL.

Nakon ljubljenja nema kajanja


Priča kod farmera se zahuktava. Ksenija Munitić i Marko Skelin su imali ozbiljne razgovore nasamo. Ksenija je farmeru poručila da pripazi s Rasemom, ali on joj je poručio da će o svemu odlučiti kada za to dođe vrijeme. 'Ne znam baš bi li Ksenija i ja mogli imati nešto, to ću odabrati kad dođe pravi trenutak' zaključio je Marko. 'Nadam se da si ti taj. Kad tebe vidim, ja sam savršena, sretna do neba' rekla je Ksenija.

'Marko je zaslijepljen da ništa ne vidi. Rasema je ljubomorna ' dodala je. Nakon vremena sa Ksenijom, Marko se družio nasamo i s Rasemom. Prošetali su Šibenikom držeći se za ruke. Marko je nakon šetnje rekao da bi cijeli život mogao provesti s njom. Boris Kolesarić je popravljao ogradu s djevojkama, ali mu nisu baš bile od pomoći. Ana Paula se žalila da ju boli ruka, a Leonida je naišla na mravinjak, pa ju je to omelo u poslu. Borisov djed je prokomentirao da Ana Paula ne zna ni kućanske poslove, a kamoli baratati s čekićem. - 'Ja ću odlučiti koja mi se svidi, koja je prava za mene i s kojom bih ja volio biti' kaže Boris koji ne želi poslušati djeda Dragutina. 

 | Author: RTL (Screenshot) RTL (Screenshot).
Ljubo Bebić je svoje djevojke odveo u vinograd na berbu grožđa. cijelo vrijeme je udvarao Violeti, a Ljubica mu je na to prigovorila. ' Kad sam kraj Violete, sve obećam Violeti. Kad sam kraj Ljubice, sve njoj obećam' iskren je bio Ljubo. Farmer je djevojkama opravo noge prije gacanja u grožđu, a nakon toga im ih je ljubio. Ljubica svejedno nije bila sretna pa je prokomentirala 'Ja kao da ne postojim'.

Draganu je na farmu došao naočiti veterinar u kojeg su se djevojke zagledale. Došao je označiti telića, a dok su mu djevojke pomagale, tele im je uspjelo pobjeći. Rebecca je izjavila da veterinar izgleda kao 'bomba'. Istarski Casanova je djevojke odveio u Bale, gdje je svaka dobila poljubac na mjestu kuda je prošao pravi Casanova. 'Majina ljubomora je sad već na vrhuncu i vidim da njezino ponašanje ne ide u dobrom smjeru' rekao je Željko. 'Najprije bih se oženio s Jacqueline kojoj dosad nisam našao niti jednu manu' kaže farmer. 

Jovan Karapanđa je djevojke odveo kod strica i strine gdje ih je počastio ručkom, a kasnije su im se pridružili i tamburaši. Djevojke su se dobro zabavile i pohvalile Jovanovu kreativnost. 'Svaku večer, drugoj mećem' našalio se Jovan. Na ručak su došli i tamburaši koji su Jovanu zapjevali 'oženit ću se i ja ove zime'. Dok je Jovan dijelio ruže kandidatkinjama, Ružica ga je poljubila. 'Ovo mi definitivno nije trebalo' rekla je Ružica. 

 

Komentari