Story radio
Početna Celebrity 2698 prikaza 16. svibnja 2018.

Ryan Reynolds otkrio tajnu uspješnog braka s Blake Livley

Ryan Reynolds, Blake Lively

Glumački par slovi za jedan od naskladnijih

Blake Lively i Ryan Reynolds u sretnom su braku gotovo šest godina, a on je za Magazin People otkrio i koje je glavno pravilo kojeg se on i supruga drže kako bi zadržali bliskost. 'Ne dozvoljavamo da nam se rasporedi snimanja preklapaju. Kada ona snima film, ja ne snimam i obrnuto', priznao je glumac i dodao kako im to olakšava situaciju.

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Isto tako, trude se što više vremena posvetiti svojoj djeci, trogodišnjoj kćeri James i 19-mjesečnoj Ines. 'I Blake i ja dolazimo iz velikih obitelji i želimo svojoj djeci stvoriti toplo i ugodno okruženje', kazao je 41-godišnji glumac i priznao kako je vrlo sentimentalan po prirodi.

'Obitelj me jako promijenila. Prestao sam se zamarati glupostima i sada se fokusiram samo na sadašnji trenutak. Nekada mi je bilo jako naporno gledati fotografije tuđe djece, ali otkako sam i sam postao otac ne mogu prestati fotografirati svoju djecu i njihove fotografije pokazivati svim svojim prijateljima', priznao je i dodao kako su on i Blake poprilično neispavani. 'Moja supruga i ja uvjereni smo kako su naše kćeri alergične na spavanje. Pokušavao sam ih uspavati pjevanjem, ali jedini tko zaspi sam ja', zaključio je simpatični glumac.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

Komentari