Američki glumac, 55-godišnji Brad Pitt, početkom ovog tjedna je sletio u prijestolnicu Francuske, a paparazzi su ga fotografirali u posjeti izložbe Muzeja suvremene umjetnosti koju je postavio kipar Thomas Houseago. Naime, glumac je na izložbu stigao odjeven u crno, s kapom na glavi, a ako je suditi prema fotografijama, cijelo vrijeme je bio dobro raspoložen te razgovarao s ostalim gostima.

Još uvijek nije poznato je li glumac odvojio vrijeme za šetnju Parizom te posjeti ostalih znamenitosti, ali s obzirom na to kako je u proteklo vrijeme zainteresirao javnost svojim ljubavnim životom, ovaj put je u Parizu viđen u društvu prijatelja. Također je nedavno njegova bivša supruga, 43-godišnja Angelina Jolie, u jednom od intervjua progovorila o pravim razlozima njihova razvoda, što je opet podiglo puno prašine u medijima.

'Veza nikada nije crno-bijela i dok postoji milijun stvari koje Brad i ja nikada nećemo vidjeti na isti način. Razlika u odgoju djece nas je najviše natjerala da se rastanemo. Njegova ovisnost od alkohola je postala problem i počeo je gubiti angažmane u Hollywoodu. Bio je ljubomoran što mu nisam dozvolila da radi na mojim projektima. Ipak, on je otac moje djece i ne želim previše pričati o tome', ispričala je tada Angelina.