Nije tajna da se Indira Forza i tambura vole javno, zato i ne čudi da je novi singl sa samostalnog albuma Valkira upravo duet s tamburaškim sastavom Dyaco, pjesma 'Pukni zoro'.

Glazbu potpisuje Ante Pecotić, produkciju Bojan Šalamon Shalla, a tekst 'Pukni zoro' napisala je Indira Levak.  Kako bi saznali nešto više o njezinom novom projektu, kontaktirali smo Indiru koja nam je, osim detalja vezanih za novi hit, otkrila i kako je sa suprugom Mirom mnogo puta dočekala zoru.

'Često mi dočekamo zoru budući da moji koncerti traju do dugo u noć. To su 'poslovne zore' kad jedva čekamo da padnemo u krevet od umora. Ipak, one lijepe zore na koje vi sigurno mislite i o kojoj pjevam s tamburašima Dyaco u novom singlu Pukni zoro, Miro i ja doživjeli smo mnogo puta. Te zore se pamte, ti sneni, topli zagrljaji kada je sve tako mirno i usporeno, čuju se i ptice koje su se tek probudile, a koje kasnije zaglušuju zvukovi užurbanog života...te zore se pamte zauvijek', ispričala je za Story.hr.

Osim što voli dočekivati zoru, Indira ljepotu pronalazi i u sutonu. ' Jednako volim zoru i zalazak, upravo zbog ljepote Sunca koje nam daje energiju, a svi znaju da je moje drugo ime energija. Ta vatra i snaga sunca me svaki put oduševi. Jednako je utjecajna na početku dana kao i na kraju. Zato me i inspirirao taj fenomen zore koja je zapravo sinonim za nove početke, nove borbe koje svatko od nas proživljava svakodnevno, bilo u ljubavi ili u poslu, životu općeni', kazala je i dodala kako je za nju savršena svaka zora koju dočeka u naručju svog voljenog supruga.

Kada je o novoj pjesmi riječ, Indira je pronašla pravu formulu riječi kako dotaknuti svaku dušu i probuditi emocije. 'Ova pjesma kao stvorena je za dobre fešte, ne postoji čovjek koji se ne voli zabaviti i ponekad zapjevati s društvom. 'Pukni Zoro'  je definitivno okidač i za one koji vole sjediti zavučeni u kutu. E nema toga kad se pojavimo moji prijatelji iz benda Dyaco i ja! Svi su tada na nogama!', objasnila nam je Indira koja je blistala na snimanju zahvaljujući svom glam timu Vikler i ruž te stajlingu koji potpisuje Martina Sporiš, a koji je unio akcent u bojama u cijelom konceptu spota koji je redatelj Marko Zeljković zamislio kao kontrast noći, koja uvijek krije dobru zabavu i mirne zore, koju su Indira i Dyaco dočekali u kutjevačkim podrumima.