Story radio
Početna Celebrity 817 prikaza 23. svibnja 2019.

S kim se to Meghan dopisivala prije nego je upoznala Harryja?

Profimedia.

Bila je oduševljena njime

Prema pisanju britanskog The Suna, vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle samo nekoliko mjeseci prije nego što je upoznala princa Harryja, razmjenjivala je poruke s pobjednikom britanskog 'X Factora' 2015. godine, Mattom Cardleom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matt Cardle (@mattcardleofficial)

Dopisivanje je inicirala ona jer mu je prva poslala poruku nakon što ju je počeo pratiti na Instagramu. 'Matt je zapratio Meghan početkom 2015. godine jer ju je smatrao prekrasnom zvijezdom 'Suitsa'. Ostao je u čudu kad ga je ona odmah zapratila nazad i poslala mu poruku. Rekla mu je da je veliki fan njegovog rada', tvrdi izvor za spomenuti tabloid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matt Cardle (@mattcardleofficial)

'Matt nije mogao vjerovati da holivudska zvijezda poput Meghan uopće zna tko je on, bio je vrlo polaskan. Još su se malo dopisivali, a onda je ona predložila da se nađu. No on je tada upoznao svoju sadašnju djevojku te je znao da nije primjereno da se nastavi dopisivati s Meghan i samo ju je 'ghostao'. Izgledalo je kao da bi tu i moglo biti nečega, ali tajming je bio loš. Nije odgovorio na njezinu posljednju poruku', ispričao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

The Sun tvrdi kako je tada nedavno razvedena Meghan u London došla 'u potrazi za muškarcem iz Velike Britanije', a navodno ju je u to vrijeme na spoj želio izvesti i nogometaš Ashley Cole. Iste godine, samo nekoliko mjeseci kasnije, Meghan je na spoju naslijepo upoznala princa Harryja.

Komentari