Bivši supermodel, a danas modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić, navikla je na život pod svjetilma reflektora, pa stoga ne čudi da voli sa svojim vjernim obožavateljima dijeliti pokoji privatni trenutak, na društvenim mrežama često objavljujući fotografije simpatičnih zgoda svoje četveročlane obitelji. No, ovog je puta zaintrigirala fanove objavivši na svom Instagram profilu fotografije iz ljetovališta Marmaris na jugozapadu Turske.

Istim riječima objavu su komentirale Ljupkina bliska prijateljica, bivši hrvatski model i današnja poduzetnica Iva Radić, te pjevačica i bivša članica grupe Divas, Martina Štritof, i to riječima 'Uživajte'. Znači li to da su Ljupka i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić, uspjeli uhvatiti koji trenutak samoće, ili su im se na putovanju u Tursku ipak pridružile njihove tri kćeri, zasad ostaje misterija.

Podsjetimo, Ljupka je često u intervjuima isticala kako voli putovati, a jedna od posljednjih destinacija bio je i Dubai, kamo je otputovala s prijateljicama i bivšim kolegicama Ivom Radić, Anicom Kovač i Marijom Bišćan. Supružnicima Mikić su Marija i bivši Mihaelov kolega Igor Bišćan inače i kumovi, pa ne bi začudilo da su ovu prigodu odabrali za 'bijeg' u malo većem društvu, što im brojne obveze zasigurno ne dozvoljavaju toliko često.