Domaće zvijezde s veseljem su dočekale 2018. i svoje dobre želje podijelili s prijateljima i fanovima na društvenim mrežama. Tako je pjevačica Ivana Marić podijelila preslatku fotografiju sa sedmogodišnjom kćerkom Vitom Marijom i trudničkim trbuhom na kojem je napisala 38 tjedan! 'Novu smo dočekali al naše pravo odbrojavanje tek sad počinje😎 Sretno vam svima u 2018.' poželjela je fanovima.

Pjvačica Maja Šuput otkrila je kako se u prošloj godini 'zaljubila kao klinka' te svima zaželjela sretnu 2018.godinu. 'Sretna Nova Godinaaaa 🎉💃🏼💥 Za mene je 2017 bila uzbudljiva, neprospavana, emotivna, zabavna, prezaposlena ali sjajna godina. Nema grada u kojem nisam pjevala, nema broja kilometara koje sam proputovala , odradila sjajni tv show, zaljubila se ko klinka, donjela milion dobrih i pokoju losu odluku, trudila sam se biti dobra kcer i dobra prijateljica. Zahvaljujem se svima koji su mi bili podrska a posebno ljudima koje niti ne poznajem a dobijam ljubav i aplauz. Hvala svima koji ste uz mene, zelim Vam sve najbolje i najljepse pa da nam 2018 bude godina kakvu prizeljkujemo. Voli vas Vasa Maja ❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica Žanamari dočekala je Novu sa suprugom Mariom Perčićem a 2017. joj je bila 'najbolja godina ikad'!
Pjevačica i glumica Nives Celzijus na odmoru je u Grčkoj, iz koje je svim svojim fanovima i prijateljima poželjela: 'Sretna nova, najdrai moji. Saljem vam puse iz Grčke!'
Godinu u kojoj su svoju ljubav okrunili brakom, nogometaš Mateo Kovačić i njegova voljena Izabel, sasvim će sigurno pamtiti cijeli život.
I nogometaš Ivan Rakitić dočekao je Novu u najboljem društvu, a fotografija na kojoj su dotjerani i elegantni on i supruga Raquel oduševila je njihove fanove.
Voditeljica Tatjana Jurić dočekala je 2018. u Dubrovniku te na vrlo 'slikovit' način objasnila kakva joj je bila protekla godina.
N. P. Fotografije Instagram