I dok se odbrojavaju dani do rođenja još jednog kraljevskog djeteta,  počele su curiti informacije o tome koje će obveze i dužnosti dijete Meghan i Harryja imati.

Naime, s obzirom na to da je Meghan još uvijek američka državljanka, čak će i njeno dijete biti dužno plaćati porez SAD-u. Budući da je prvo dijete kraljevske obitelji koje će imati dvojako državljanstvo, već sada im zadaje brojne probleme. Sve do punoljetnosti, do 18. godine, dijete mora plaćati porez ukoliko se ne odrekne američkog državljanstva. Isto tako, prema američkim zakonima, njihovi porezni djelatnici imaju uvid u račune Harryja i Meghan, te njihovog djeteta. 



Naravno, Meghan još uvijek, bez obzira na to što sada živi u Engleskoj, plaća porez Americi, a čak je morala prijaviti i sve poklone koje je dobila otkako je dio kraljevske obitelji. ' Sjedinjene Države po tome su jedinstvene na svijetu jer kao državljani te zemlje moraju plaćati i porez istoj. Tako da sve dok je Meghan američka državljanka, plaćat će porez', ispričao je stručnjak za poreze, David Treitel.