Obitelj tragično poginulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića u novim je problemima. Njegova supruga Gordana saznala je da će moći primati Šabanovu mirovinu, koju je on sam uplaćivao, tek nakon što birokratski aparat u Njemačkoj obavi svu papirologiju, prenosi Blic. Naime, čeka se još da im njemačko tužilaštvo dostavi izvješće o pjevačevoj smrti, bez koje ni Šabanova obitelj ne može pokrenuti privatnu tužbu protiv Turčina Alsina Levanta, koji je pijan skrivio fatalnu nesreću u kojoj su poginuli Šaban i njegov kum Mirsad Kersić.

Pjevačeva supruga primati će mirovinu od oko dvije do tri tisuće eura, tvrdi izvor blizak Šabanovoj obitelji, ali to joj nije utjeha. I dalje je potpuno shrvana smrću supruga i izrazito joj teško pada što moraju tako dugo čekati na izvješće o smrti, bez kojeg su im ruke vezane. 'Da se Šabanova smrt nije tretirala kao diplomatska stvar, na njegov pokop obitelj bi još uvijek čekala, i to samo zbog te potvrde. Užasno im smeta što toliko dugo čekaju na to', rekao je Blicov izvor. 

'Svima je i dalje teško, ali Goci je najteže. Gocin se život vrtio samo oko Šabana. Od njene 16. godine je s njim bila. Od trenutka kad se probudi, pa sve dok ne zaspi, ona se bavila Šabanom i sad joj sve ovo teško pada. Loše je, pije i dalje lijekove za smirenje. Ne spava noću. Njih dvoje su bili jako vezani. Iz kuće ne izlazi jer još uvijek nema snage da s prolaznicima priča o Šabanu. S druge strane, njoj je baš kod kuće tužno jer je kuća podsjeća na njega. Gdje god se pomakne, sve je podsjeća na njega, samo o njemu priča. Bila je to velika ljubav, zato je i tuga takva', rekao je izvor. Šabanova obitelj, kako navode pojedini mediji, od privatne tužbe mogu dobiti novčanu naknadu od oko 300 tisuća eura, a od osiguranja čak pola milijuna eura.