Zvijezda velikih ekrana, Gwyneth Paltrow poznata je po mnogokakvim neobičnim uvjerenjima i stavovima, poput onog da voda ima osjećaje. No, osim neobičnih životnih uvjerenja, glumica ima i neobične prehrambene navike. Njezin bivši kuhar, Kate McAloon, koji je za Gwyneth radio još dok je bila u braku s bivšim mužem, Chrisom Martinom, otkrio je kako holivudska zvijezda jede isključivo povrće. Uz povrće, glumica voli jesti još nešto neobično - travu.

Kuhar, koji je također radio za Mirandu Kerr i Stevena Spilberga, počeo je raditi za Chrisa i Gwyneth u vrijeme kada je glumica snimala prvi nastavak kultnog Iron Man-a. 'Dobio sam upute od njihovih asistenata, par nije jeo ništa. Vrlo su strogi, izbjegavaju sav šećer, bilo kakve slatkiše i mliječne proizvode, jedu samo sve više i više povrća', kuhar je ispričao stranim medijima. Kada je počeo kuhati za njih, kaže kako je slijedio dobivene upute, a onda je pomalo počeo dodavati nove namirnice. Nakon toga, par ga je pohvalio kako mu se hrana konstantno poboljšava. 'To se događa kada jedeš puno više od same trave', objasnio je celebrity chef 44-godišnjoj glumici i njezinoj bivšoj boljoj polovici.
Glumica je prije nekoliko dana otvorila vlastitu trgovinu koja je ujedno i lounge prostorija u kojoj svatko može boraviti, isprobavati hranu koja se tamo kuha ili uživati na trijemu ili u zatvorenom vrtu. Ovim pothvatom pohvalila se fotografijom na Instagram profilu i istaknula kako su svi dobrodošli.

Autor: A.S. Foto: Getty, Instagram