Holivudska 52-godišnja glumica Salma Hayek iskoristila je stanku na filmu 'Hitman`s Wife Bodyguard', koji se snima u Hrvatskoj, i pobjegla istraživati unutrašnjost Istre. U srijedu je posjetila jedno imanje u Balama gdje je uživala u vrhunskom vinu. Osoblje joj se nakon toga zahvalilo na Facebooku. 'Bila nam je čast ugostiti Salmu Hayek. Hvala ti što si nas posjetila', napisali su.  

Osim ekipe sa seta, Salmi je društvo pravio i njen superbogati 56-godišnji suprug Francois-Henri Pinault. On je navodno težak oko 30,6 milijardi dolara i vlasnik je niza luksuznih brendova kao što su Gucci, Yves Saint-Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Boucheron, Alexander McQueen, Stella McCartney...

'Obožavam kad me moj pravi suprug posjeti u mom uredu', hvalila se Salma koju je suprug posjetio tijekom uskršnjih blagdana. 

Osim vinarije u Balama, Salma je sa suprugom posjetila i Nacionalni park Brijuni. Zagrljeno su pozirali uz arheološke ostatke, a glumica se posebno oduševila zebrama.  'Molim vas, nemojte dirati životinje, ali svakako dirajte svog supruga', našalila se glumica u objavi na Instagramu.

Podsjetimo, zvijezdana ekipa koju čine Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds od početka travnja snimaju nastavak uspješne akcijske komedije 'Hitman`s Bodyguard' u Rovinju, Zagrebu i Rijeci. Rovinj će, prema pisanju medija, trebati ‘glumiti’ talijansku Amalfijsku obalu.