Mlada hrvatska pjevačica i glumica Sementa Rajhard na svom Instagram story postavila je neobičan tekst u kojem poručuje svojim pratiteljima, prijateljima, ali i javnim osobama da budu normalni. 

'Odlučila sam ići normalnim putem. odnosno želim ga dijeliti s drugima, normalan dan, normalna odjeća za svakoga, normalan tanjur jela, normalan uspon i pad za naš džep, normalne pluseve i minuse, kao i sve financijske gluposti o kojima ovisimo. Mi smo primjeri u društvu koje ovisi o najosnovnijim stvarima, a ne o snovima i glupostima. Ajmo biti normalni! Jer svijet treba normalu opet', napisala je 28-godišnja ljepotica. Samo za Story.hr otkrila je što želi postići ovim postom. 

'U razgovoru s društvom zaključili smo da je cijelo društvo, a posebno mlađe generacije postalo opterećeno stvarima koje su nam prije bile potpuno nevažne. Društvene mreže prikazuju samo uljepšanu sliku života. Počeli smo žuditi za stvarima koje su izvan našeg dosega, bila to odjeća, izgled, hrana, većinom su to stvari koje si ne može priuštiti bilo tko', ispričala nam je.

Sementa je još jednom upotrijebila ovu platformu kako bi ukazala na probleme u društvu, pa je prokomentirala da je većina odgovornosti upravo na javnim osobama. 'Ipak smo mi javne osobe i puno je mladih koji nas prate i gledaju kao uzore. Puno tih mladih se još traži i osobnosti im se tek oblikuju. Baš zbog toga bismo im trebali pokazati da i mi živimo normalne živote', dodala je lijepa pjevačica. 

Obitelj 28-godišnje Semente posjeduje lunapark i sama često ističe kako je od malih nogu uključena u rad zabavnog parka tako da se njen život i djetinjstvo ne bi mogli nazvati 'normalnima' po standardima našeg društva. Progovorila je i o tome što je za nju 'normalno'. 'Za mene je normalno da radiš svaki dan, ideš na posao iako ti se ne da uvijek i ne uživaš u njemu. Normalno je da nisi uvijek sređen, nisi uvijek najbolji. Normalno je i da i obična kava s prijateljicom može popraviti dan, da ti ne treba hrpa novaca kako bi bio sretan. Normalno je i dobiti otkaz ili dobiti jedinicu u školi, ili imati sve petice, to je sve normalno', rekla je Sementa. Ova darovita djevojka na kraju je zaključila da je svijet bio jednostavniji prije Instagrama i drugih društvenih mreža.