Ako je itko zaslužio pošteno odmaranje, to je bez sumnje Sandra Perković. Domaća sportašica se nakon napornog rada, odricanja i treninga odlučila posvetiti sebi i svom miru pa se uputila u francusku metropolu - Pariz. No, u 'Gradu ljubavi i svjetla' uvijek je bolje ići u društvu voljenih osoba, a Sandra je upravo to i učinila te je na Instagrmu otkrila s kim dijeli ove nezaboravne trenutke.

Tako simpatična atletičarka hara Parizom u društvu prijateljice Ele Bokavšek, vlasnice splitske pizzerije Bokarija te pizzauranta Bokamorra. Djevojkama su se pridružile i dizajnerica Aleksandra Dojčinović, Sandrina bliska prijateljica, te njezina sestra Snježana Dojčinović. 'Ljubav je u zraku', napisala je Sandra u opisu zajedničke fotografije i dala naslutiti kako se djevojke odlično zabavljaju.

Poput pravih turistkinja, djevojke uživaju u razgledavanju kultnih znamenitosti, isprobavaju gastronomsku ponudu i delicije specifične za ovo mjesto, a nisu se poštedile ni noćnog izlaska. Iako ovo sportašici, kao ni Aleksandri, nije prvi odlazak u Pariz, djevojke se provode kao da prvi put osjete čari ovog bajkovitog i najromantičnijeg grada na svijetu.