Najbolja hrvatska atletičarka svih vremena, Sandra Perković, nakon Božića se zaputila na odmor i to u vruću Kubu gdje je proslavila i Novu godinu. Nakon zaista uspješne prošle godine iza nje, lijepa Sandra se odlučila nagraditi zasluženim odmorom te je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija i pokazala koliko uživa. Stoga, kontaktirali smo je kako bi je pitali zašto baš Kuba.

'Oduvijek mi je bila velika želja otići na Kubu, vidjeti baštinu i upoznati njihovu kulturu i način življenja. Definitivno treba obići cijeli otok, jer svako mjesto i svaki grad ima svoju priču', samo za Story.hr rekla je Sandra.

'Havana je totalno drugačija od svih gradova. Čak ću se usuditi reći da to nije tipična Kuba. Mjesta koja sam posjetila su posve drugačija. Ljudi su topliji, spremni za pomoći i doživjeti Kubu. Moja preporuka je da posjetiti na dva ili tri dana Havanu, a ostalo otputovati na druga mjesta', preporučila je te nadodala kako joj ipak nedostaje hrvatska kuhinja jer Kubanci nisu baš poznati gurmani. Uz kuhinju se uvijek posegne i za dobrim pićem, stoga nam je između Mojita i Pine Colade rekla da se ne može odlučiti te ovisi o dobu dana. 'La Canchanchara je definitivno moje piće broj jedan na Kubi' ipak je zaključila.

S obzirom na to kako svi volimo nositi suvenire i brojne uspomene kući s puta, Sandra nam je otkrila kako će doma ponijeti brojne fotografije i puno lijepih uspomena koje nije mogla zabilježiti kamerom.

'Trenutno se vraćam svojoj dnevnoj rutini, a to je trening. Imam još par želja i destinacija za posjetiti. Ali o tome trenutno ne razmišljam. Ove godine me očekuje svjetsko prvenstvo krajem rujna u Dohi i to mi je za sada jedino na pameti . Ali samo da još uvrstim jednu rečenicu za kraj, svugdje je lijepo, ali kući je najljepše' ispričala je o ovogodišnjim planovima.