Story radio
Početna Celebrity 2079 prikaza 01. listopada 2018.

Sandra Perković otkrila s čim najviše voli zgriješiti

Instagram screenshot.

Zgodna Sandra ne prestaje oduševljavati

Sandra Perković sve češće dijeli svoje privatne trenutke na društvenim mrežama te ne prestaje oduševljavati svojom figurom. Iako Hrvatskom već neko vrijeme prevladava hladan jesenski zrak, lijepa 28-godišnjakinja i dalje uživa na krstarenju Jadrankim otocima. Simpatična atletičarka je davnih dana otkrila da se ispod sportašice krije ženstvena mlada dama, a Sandra je samo za Story.hr otkrila kako se provodi na odmoru te kako održava svoju zavidnu liniju.

'Kada završi moja atletska sezona, počinje moj aktivni odmor, a to uključuje duge šetnje, vožnju biciklom, rolanje i planinarenje. Pazim na prehranu jer je to moja profesionalna deformacija, no sada si dozvolim malo više uživanja u svojim poslasticama', rekla nam je Sandra i dodala s kojom hranom najviše voli zagriješiti: 'Sa slanim poslasticama, ali što se tiče slatkih poslastica uvijek je broj jedan štrudla od višanja od moje Nade Borić'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Osim što piše povijest svojim sportskim uspjesima, dobro se snalazi i u manekenskim vodama te ju sve češće možemo vidjeti kako pozira u haljinama najbolje prijateljice, dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Kako kaže, još nije 'krenula u napad u obnovu jesenske garderobe, ali ima neke stvari na listi želja pa kao prava šopingoholičarka jedva čeka uhvatiti malo vremena kako bi te krpice spremila u svoj ormar.

Što se tiče najdražeg odjevnog predmeta, Sandra je vrlo neodlučna: 'Volim nositi i jedno i drugo, za dnevne kombinacije i događaje nekako ću se više odlučiti za hlače, dok za neke kasnije događaje haljine su na listi prioriteta', rekla nam je simpatična 28-godišnjakinja te otkrila koja je njezina najdraža jesenska boja: 'Ove godine nekako sam se pronašla u mišje sivoj i zagasitoj plavoj boji. No, to nije moja konačna odluka, vjerujem da će biti još boja na popisu'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)
 

Komentari