Story radio
Početna Celebrity 15297 prikaza 23. rujna 2018.

Sandra Perković u mini haljini prošetala poput modela

Davor Višnjić/PIXSELL.

Sve zgodnija i zgodnija

S dvadeset i osam godina Sandra Perković u svoju je biografiju u sportskom smislu upisala sve što se upisati dalo. Dvostruka je olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja, peterostruka europska, a sa šest uzastopnih Dijamantnih liga i najuspješnija atletičarka tog prestižnog natjecanja u povijesti. 

Nepobjediva Sandra, osim što piše povijest svojim sportskim uspjesima, dobro se snalazi i u manekenskim vodama. Često pozira u kreacijama naše poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović koja je ujedno i Sandrina bliska prijateljica te se s njom trenutno nalazi na zasluženom odmoru u Parizu.

Nedavno je za Story izjavila zašto baš voli nositi njezine haljine te otkrila u kakvim se kreacijama najbolje osjeća: 'Ona stvara baš ono što ja volim. Elegantno, bezvremenski i ženstveno. Naglašava sve adute jedne žene, a to je zapravo ono čemu bismo svi trebali težiti pri odijevanju. Prije svega, ja sam mlada žena koja uživa u životu i dobroj zabavi i mislim da se to na meni i vidi. Znam se šaliti i reći, što je na kraju istina: žene su kao vino, što starije, to bolje', zaključila je Sandra. 

A da zaista uživa i izgleda svakim danom sve bolje pokazuju njezine objave na Instagram profilu gdje dijeli svoje pariške avanture. Posljednjom fotografijom izmamila je uzdahe brojnih muškaraca. Parizom je prošetala odjevena u seksi mini haljini i pokazala kako se nosi bezvremenski klasik. Sandra je davnih dana otkrila da se ispod kršne sportašice krije ženstvena mlada dama, a koliko je atraktivna dokazuju i komentari njezine publike koji ju svakodnevno časte komplimentima i pohvalama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Komentari