Story radio
Početna Celebrity 28153 prikaza 14. lipnja 2018.

SANJA DOLEŽAL Pronašla lijek za stres i nervozu

Pixsell/Borna Filić.

Omiljena domaća plavuša uživa u ljepoti i miru

Sanji Doležal dugo je trebalo dok je donijela odluku o preseljenju. Zagrebačka gužva, brzi tempo života i neprestana strka, dugo su je umarali. Nakon intenzivnog razmišljanja, odlučila je preseliti u dugoreški kraj, tik do prekrasne rijeke Mrežnice.

'Posljednje dvije godine razmišljala sam o tome i razgovarala s djecom. Meni više ne odgovaraju stres i nervoza grada, djeca su već samostalna i došlo je vrijeme da se odvojimo. Nisam vuk samotnjak i nisam pobjegla. Živim u prirodi jer mi tako odgovara. Nisam se posvetila poljoprivredi, to zvuči previše ambiciozno. Imam mali vrt gdje sam prošlo ljeto uzgajala rajčice, paprike, krastavce, tikvice, a sada imam i raštiku' rekla je u intervjuu za Story pjevačica i voditeljica Sanja Doležal koja je život u središtu Zagreba prije nešto više od godinu dana zamijenila onim na Mrežnici. Kako u obližnjeme mjestu ima sve što joj je potrebno za svakodnevni život, veliku kupnju i ne treba jer što ne uzgaja sama, nabavlja od suseljana.

- Oko kuće uvijek ima posla. Rano se budim, šećem psa, sređujem kuću i vrt, imam prijatelje s kojima se družim, prijateljice s kojima svaki dan hodam sat vremena po šumi. Dan mi je prekratak za sve što bih željela - dodaje Sanja koja je, priznaje, zaljubljena u rijeku Mrežnicu i dugoreški kraj. 

- Usto, Zagreb je blizu pa imam sve što mi treba. Kako sam blizu gradu, kada poželim poći u kazalište, kino ili na kavu u centar, odem i vratim se u svoj mir. Spojila sam ljepotu i mir prirode, a opet blizu sam Zagrebu - zaključila je ova 55-godišnjakinja koja nije izgubila kontakte s prijateljima i društveni život u Zagrebu, kamo svaki put bez problema dođe kad je posrijedi dovoljno dobar razlog.

Komentari